Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις
Συχνές ερωτήσεις για την χρήση του MindLab E-Learning

Για να έχετε πρόσβαση στα μαθήματα του MindLab E-Learning πρέπει να κάνετε εγγραφή πατώντας εδώ. 

Αφού εγγραφείτε θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την διεύθυνση  e-mail σας. Έπειτα μπορείτε να συνδεθείτε και να έχετε πρόσβαση δωρεάν σε όλα τα μαθήματα και τις δραστηριότητες του MindLab E-Learning.

Παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα & τις δραστηριότητες του MindLab E-Learning, σε όλους τους μαθητές,  για όλη την σχολική χρονιά 2019-2020. Οι εφαρμογές και τα προγράμματα που χρησιμοποιούμαι στα μαθήματα είναι δωρεάν.  Δίνουμε την δυνατότητα στα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας, να ανακαλύψουν την STEAM εκπαίδευση & τον προγραμματισμό από το σπίτι.

Μένουμε σπίτι και μαθαίνουμε διασκεδαστικά!

Όχι οι μαθητές δεν χρειάζονται κανέναν επιπλέον εξοπλισμό πέρα από τον υπολογιστή τους και μια απλή σύνδεση στο ίντερνετ. Όλα τα μαθήματα είναι διαθέσιμα μέσω του e-learn.mindlab.edu.gr. Οι επιπλέον εφαρμογές και πλατφόρμες όπως το Scratch 3, το Lightbot και o προσομοιωτής του Bee-Bot είναι δωρεάν και ανοίγουν σε οποιονδήποτε browser (π.χ. Chrome, Firefox κ.α.).

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάρκεια για τα μαθήματα, ο κάθε μαθητής ακολουθεί τις δραστηριότητες με τον δικό του ρυθμό. Κάποια μπορούν να ολοκληρωθούν σε μία ημέρα και άλλα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.

Βεβαίως και μπορεί με την δική σας βοήθεια στον χειρισμό του υπολογιστή και της πλατφόρμας. Προτείνετε η βοήθεια σας ιδιαίτερα στους μαθητές μικρότερων ηλικιών.

Τα διαδικτυακά μαθήματα του MindLab E-Learning είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας.  

Τα MindGem είναι ένα σύστημα πόντων για όλους τους μαθητές του MindLab E-Learning. Οι μαθητές ανάλογα με τις επιδόσεις τους και την συμμετοχή τους στην πλατφόρμα συλλέγουν MindGems. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα MindGems σας μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Τα μαθήματα ανανεώνονται συνεχώς και θα προστίθενται επιπλέον μαθήματα και δραστηριότητες τις επόμενες μέρες.